Thursday, June 16, 2011

Someone like you;

I wish I could spent more time with you.

Hello, readers. I'm not doing anything today. I just sitted infront of my laptop and watched movie. So, I've watched Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules. Haha gila kelakar cerita ni. Gentle tak tipu, dah buku dia pun best, mestilah movie best jugak kan. :) Sebelum tengok Wimpy Kid ni, aku tengok Jackass. Sial doh cerita ni, macam apa tah. Tapi gempak habis! Hahaha tak boleh blah kot aksi yang dorang buat. And and banyak "Fuck fuck fuck" Hahahahaha. :3

video

Oh, silah tengok video diatas ni. Agak lama la jugak aku tak buat video. Aku tahu video ni bukan the best dari aku, aku boleh buat lagi the best cuma tadi agak kelam kabut sikit. So aku akan buat lagi video macamni, soon. :3 Oh btw, ignore my handwriting. Aku tahu, tak lawa macam tulisan kau. Ni tulisan guna makerpen jadi macamnilah. -..- Grr.

ps: I love you so much. ♥

No comments: