Wednesday, November 23, 2011

Story of my classmates. :)

Fear makes strangers of people who would be friends.

Hello, semua. Berkurun lama aku tak update belog aku ni. Kesian belog aku, tkda orang datang membaca lagi dah. Sedih jea, :( Takpa takpa, harini aku nak cerita pasal classmates aku masa Sem 1, di kptm. :D Sebab lepasni, kita tak dapat berjumpa lagi. Aku tak belajar dekat situ dah. Hmph, sorry korang. Walaupun aku tak banyak cakap dalam kelas, tapi aku perhatikan korang ok. And aku seronok dapat kenal korang, hihi ada la sesetengah orang tu aku masih tak berapa nak ingat nama nya. :P

So kita mula dengan budak-budak lelaki, Majid, Joe, Nawafil, Farhan, Khai, Shahril, Daniel, dan yang lain-lain lah. Aku tak ingat nama korang. Aku tak rapat dengan korang, so aku tak boleh nak cakap apa la sebenarnya, tapi...si Majid, Joe and Farhan ni aku perhatikan memang pakat budak-budak kasut Macbeth eh? Hahahaha :P Aku rasa ni first time budak lelaki dalam kelas aku yang macam tak berapa nak bising. Masa zaman sekolah, Ya Allah, kemain bising kelas aku tu, budak lelaki jea yang bising hahaha. Aku akan rindukan korang. Korang suka usik aku, -.- Nais!

Kemudian, Pain, Fat, Amalina, dan Awien. Thanks sebab jadi kawan aku, dari start kelas sampai habis sem ni, aku stick together dengan korang, lunch pun dengan korang. Thank you, nnt mesti aku rindu korang puji aku comel. :P Hihihihi.

Filzah Aqilah dan Eryn. Mereka berdua ni selalu bersama, tapi aku tak berapa rapat dengan Eryn, sebab dia macam garang. :P Aku agak rapat dengan Filz, selalu tanya dia kelas dekat mana, ada assignment ke tak. Senang cerita, Filz ni banyak membantu aku lah. Thank you so much! Aku tak tahu lah macam mana hidup aku dekat kolej kalau takda si Filz ni! :D

Amira, Kak Lynda, and the geng. Aku tak tahu nam eja nama korang. Korang memang lawak, especially Amira. Bila dia speaking English, pergh! Gentle ah, aku yang takda mood ni pun boleh gelak dengar tau! Hahaha dia pandai buat lawak. :) Kak Lynda, suara dia lembut giler~ Lemah lutut aku dengar, hihi. And the geng, aku tak tahu nak cakap apa, sebab tak rapat dengan korang kan. :)

Ekynn, Farah and Sara. I used to call them, "Gadis Hotsetap" :D Sebab mereka selalu masuk kelas dalam keadaan yang sangat cantik yea. I have to admit this. :P Hahaha. Mereka ni pun aku tak berapa nak rapat jugak. Tapi aku suka perhatikan dorang. Ada niat nak bertegur, tapi tak jadi, sebab agak agak muka korang ni sombong jugak kan. Hahaha, so tak berani nak tegur. "Gadis Hotsetap" nilah yang aku selalu tweet dekat twitter tu :D

Aizatul Aqilah and the cousins. Okay dorang selalu bertiga. Aku hanya tahu, Aizatul jea. Lagi 2 orang tu aku tktahu nama dia. Tapi dorang ni, aku tak pernah tegur. So tak tahu nak cerita apa. Peaceee. :P

Fyna, hm si mata bulat dan tinggi lampai. :D Hihi, dia ni lawaa~ And siapa lagi sorang nama kawan dia tu, aku lupa dah. Hm, aku tak rapat jugak lah dengan dorang. Hahaha, tapi seronok dapat kenal dengan korang. Walaupun, aku jarang ada dalam kelas. Tapi bila aku ada dalam kelas, gentle aku had fun giler dengan korang semua. :D Aku rasakan, kebanyakannya, semua budak kelas aku, aku tak rapat. Hahahaha. Biasa lah, aku pendiam, suka buat hal sendiri. Betul tak? Btw, thanks. Aku akan rindu korang. Ada rezeki, kita jumpa lagi. :D Jaga diri.

1 comment:

Qeeyla said...

sayang ko tahu !
sedih gilerr bace entry ko kali ni ='(
takpe2 nnti kite bole hang out together =)